Obnovení výuky od 25. května, kancelář od 18. května


Vážení příznivci jógy, účastníci našeho pravidelného cvičení,

jistě netrpělivě čekáte na to, kdy budeme pokračovat s našimi kurzy a víte, že od 27. dubna je možné otevřít fitness centra a další zařízení i pro skupinové lekce.

Tato možnost je omezena řadou opatření, například omezení počtu účastníků, (ne)používání šaten a podobně, které se objevilo během soboty a fakticky znemožňuje běžný chod naší školy. Stáli jsme tak před rozhodnutím, jestli zcela změnit rozvrh a udělat nový zápis nebo počkat.

Rozhodli jsme se nespěchat a připravit program tak, aby bylo možné jak zachování chodu školy, tak náhrada všech lekcí. Zároveň teď intenzivně pracujeme na tom, aby prostory školy byly i v této situaci bezpečné, příjemné a aby bylo možné zajistit hygienicky čisté prostředí, ve kterém se budete moct dál a beze strachu věnovat józe.

Pokud budete mít dotazy, nebo budete něco chtít probrat osobně s námi, případně se budete chtít zapsat do zimního semestru s převodem části kurzovného z tohoto zatím nedokončeného cyklu, bude otevřena kancelář v době

18. – 21. května od 14:00 do 16:00

kde se můžete osobně domluvit. Případně nás můžete kontaktovat mailem nebo na telefonním čísle 603 547 600.

Věříme, že se dále budou uvolňovat vyhlášená omezení a opatření. Plánujeme tedy pokračování semestru od pondělí 25. května. Semestr by byl prodloužen do července (tedy 25. 5 – 17. 7. 2020) a dále od poloviny srpna do konce září (17. 8. – 25. 9. 2020). Plynule by na něj navázal zimní semestr od 29. září.

Pokud byste z vážných důvodu nemohli i semestr v této podobě navštěvovat, budete mít možnost převést část kurzovného do zimního semestru. V tomto případě se budete moci dohodnout v průběhu května a června osobně nebo se ozvěte mailem – (na hosmarka@post.cz, jarkobo@seznam.cz nebo richard.lipka@gmail.com, podle toho u koho cvičíte) kde s vámi dořešíme podrobnosti.  

Omezení se bohužel nevyhnou samotnému cvičení. Vzhledem k situaci bude nutné omezit sdílené používání   pomůcek na cvičení. Z hygienických důvodů vás prosíme, abyste si na cvičení nosili vlastní podložky, čisté ponožky (nebudeme cvičit naboso), ideálně s protiskluzovou úpravou na chodidle, čistý větší ručník nebo tenkou deku, kterou bude možné použít pro podkládání případně vlastní popruh.

Pokud podložku nemáte, můžeme vám ji zapůjčit a podložky budou po každé lekci desinfikovány.

Pokud nebude zrušena povinnost používání roušek na veřejnosti, budeme je používat i během cvičení. Bez dodržení těchto podmínek nebude možné se lekcí účastnit. V tělocvičně bude k dispozici desinfekce na ruce a prostor bude pravidelně desinfikován ozónovým generátorem.

Během tohoto semestru už nebude dovoleno nahrazování lekcí – jednak abychom předešli případnému přeplňování tělocvičny, jednak proto, aby se nemíchaly skupinky cvičících a byla tak v rámci   možností dodržena sociální izolace. V případě že s námi budete pokračovat ve cvičení i na podzim, bude možné zameškané lekce nahradit během podzimního semestru podle běžných pravidel.

Závěrem vás prosíme o pravidelné sledování našich stránek nebo Facebooku, jak nyní, tak po začátku obnoveného semestru – poslední změny v plánu uvolňování byly ohlášeny s pouhým jednodenním předstihem a nedokážeme tak předvídat co se může stát a změnit v budoucnu. Jakmile budeme vědět další věci nebo si budeme jisti, že v této podobě můžeme cvičení 25. května spustit, budeme vás informovat.

Pokud dojde k nějakým dalším změnám nebo se objeví  nové informace, budeme vás touto cestou informovat. Zároveň na našich stránkách připravíme registraci do mail listu, kterým budeme sdělovat všechny novinky.

Na 4. ZŠ bude cvičení v tomto semestru pokračovat od 25. května do konce června a od začátku září do 25. září, pak bude začínat další semestr.

S pořádáním obou letních kurzů zatím stále počítáme, podle stávajících informací by jejich organizace měla být možná.

Děkujeme za pochopení, těšíme se, že se v květnu uvidíme v tělocvičně,

Maruška, Jarka a Ríša

Facebookmail