Základní kurz učitelů jógy III. třídy


Unie jógy, z.s., jako nositelka dlouholeté československé tradice, považuje za své prvořadé poslání péči o kvalitní vzdělávání učitelů tradiční jógy. Ve spolupráci se Školou jógy pro každý den, Plzeň, se kterou dlouhodobě spolupracuje, zve zájemce k účasti na školení učitelů jógy III v roce 2022.

Podmínky přijetí do kurzu učitele jógy III. třídy

  • Vlastní praxe jógy min. 2 roky
  • Dosažení min. 21 let věku
  • Doporučení vlastního učitele jógy, vysílající organizace nebo učitele jógy s vyšší kvalifikací

Místo konání

Škola jógy pro každý den, Plzeň, Smetanovy sady 11

Termíny konzultací

Přihlášení do kurzu

Přihlásit se můžete do poloviny prosince vyplněním přiložené návratky, kterou zašlete mailem nebo poštou na adresu: hosmarka@post.cz, Marie Hošková, K pecím 8, 32300 Plzeň.

Přihláška je platná po uhrazení poplatku za školení na účet Unie jógy číslo 2300369183/2010, VS 0203 a do poznámky uveďte školení III. tř. Plzeň a vaše příjmení.

Pokud nebude naplněn počet účastníků školení (minimálně 10 osob), školení se nebude konat a vaše peníze vám zašleme zpět stejnou cestou

Cena školení

Cena je školení je 9 000,- Kč, zahrnuje výuku v celém rozsahu, lektorné, skripta jógy (speciální učební text Unie jógy), zkoušky a doklady (Cvičitelský průkaz, osvědčení), režijní náklady spojené se školením (prostory, pomůcky, vybavení pro výuku).

Cena nezahrnuje ubytování ani stravování.

Facebookmail